Onze visie als organisatie,

Elke organisatie, VZW heeft een visie. Inclusief Activisme_BE.

Card image cap

Over ons:

Met ons klein team dat opkomt voor wereldvrede en de rechten van de mensen, gebruiken we deze website, activisme.be, als uitvalsbasis. activisme.be wil een platform bieden om mensen en organisaties samen te brengen en vanuit een verenigd front te laten strijden voor onze belangen die naar ons gevoel maar al te vaak op de helling worden gezet. Naast zichtbare aanwezigheid op tal van demonstraties, parades en betogingen organiseren wij ook zelf initiatieven, straatacties en ludieke (protest)acties. De wesbite activisme.be is de plaats bij uitstek waar we ruchtbaarheid kunnen geven aan deze acties, initiatieven, betogingen en demonstraties.

Daarnaast leggen we via activisme.be online petities en petitielijsten aan, die wijds kunnen uitgestuurd worden naar onze achterban. Andere organisaties, personen en bewegingen kunnen gratis gebruik maken van dit platform op petities voor de geode zaak op te stellen en te verspreiden.

Kort overzicht:

Om u nog eens een kort overzicht te geven van onze visie willen wij u de volgende punten meegegeven.

Wie zijn we?
  • * We zijn een klein team dat opkomt voor wereldvrede en de rechten van de mens en het kind.
  • * Wij zijn actief zowel met web acties als met acties op straat en ludieke vredes acties.
  • * Ons platform bestaat uit een klein heel actief team, allemaal vrijwilligers die zich 100% inzetten voor de vele dingen waarvoor we moeten strijden.
  • * We zijn onafhankelijk van politieke organisaties en of andere!
  • * Wij worden in leven gehouden door vrijwilligers , eigen financiële inbreng en door giften van mensen die onze organisatie steunen.
Wat doen we?
  • * Onze bedoeling is om zowel mensen als organisaties samen te brengen om te strijden voor de belangen van de rechten van de mens en het kind!
  • * Op gebied van internet maken we petities op, eventuele andere online acties met dank aan ons web-team. En die bieden we ook gratis aan voor organisaties die dit willen.
  • * Naast activisme hebben we ook een beweging die voedsel, kledij en dringende benodigdheden inzamelt voor de armen, daklozen en mensen in nood.
  • * Wij bieden ook educatieve momenten aan zoals lezingen , vergaderingen enz….